Juleaften kl. 14.30 i Betlehemskirken og kl. 16.00 i Emauskirken.

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og bruger vores sunde fornuft. Mon ikke mange har ladet sig teste, inden de skal være sammen med familien juleaften? (Præsten er blevet testet tre gange i ugens løb.)

Der er krav om mundbind, indtil man sidder ned, men ikke om Coronapas, når vi er under 100. Der gælder også et ”arealkrav” som gør, at vi juleaften højest må være 80 personer I Emauskirken og 70 i Betlehemskirken. Erfaringsmæssigt er der bedst plads i Betlehemskirken, hvor vi et normalt ”coronafrit” år vel højest er en 30-40 stykker. Det er ”først til mølle”, men vi tror ikke, at nogen kommer til at gå forgæves, da en del sikkert også holder sig hjemme i år for en sikkerheds skyld.

Ellers er der gudstjeneste igen 1. juledag kl. 10.00 i Emaus og 2. juledag kl. 10.00 i Betlehem samt nytårsdag kl. 16.30 i Emaus.

Jeg påtænker også, at sende årets juleaftens-prædiken ud på mail senere, så de som ikke har haft mulighed for at komme i kirke - kan læse den, hvis de har lyst - måske når gaverne er pakket op og risalamanden sat til livs.

 

Ellers vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

 

Med venlig hilsen

Anders

Valgmenighedspræst Anders Lundbeck Rasmussen