Fra og med mandag d. 18. maj har kirkerne endelig fået lov til at åbne for gudstjenester igen!

Den første gudstjeneste i valgmenigheden bliver derfor Søndag d. 24. maj i Emaus kl. 10.00. Det glæder vi os til her i præstegården.

Vi afventer i skrivende stund retningslinjer fra kirkeministeriet for, hvordan gudstjenester afvikles sundhedsmæssigt forsvarligt. Jeg sender yderligere orientering ud, så snart jeg hører noget, og inden første gudstjeneste.

Ingen fynske kommuner (med undtagelse af Odense) har haft nye smittetilfælde i en uge nu. Lad os håbe, at det bliver ved på den måde, hvis vi åbner forsigtigt og ansvarligt.

Det er selvfølgelig fuldt forståeligt, hvis nogen i risikogrupperne stadig vælger at blive hjemme.

Der bliver  i den kommende tid muligt at holde nogle flere gudstjenester end oprindeligt planlagt i kirkebladet – det bliver som følger af denne:

Reviderede gudstjenesteliste for Kerteminde-Dalby Valgmenighed indtil sommerferien

1. maj.       6. søndag e. påske          Emaus 10.00
  2. maj.       Pinsedag                           Emaus 10.00
  3. juni.         Trinitatis søndag            Betlehem 10.00
  4. juni.       1. søndag e. trinitatis     Emaus 10.00
  5. juni.       2. søndag e. trinitatis     Emaus 10.00
  6. juni.       3. søndag e. trinitatis     Emaus 10.00
  7. juli           4. søndag e. trinitatis     Betlehem 10.00

Vi planlægger at begynde igen efter sommerferien med en aftengudstjeneste søndag d. 9. august 19.00 i Betlehemskirken.

Til orientering kan jeg også fortælle, at vi har været nødt til at udsætte konfirmationerne i flere omgange. De er nu planlagt til lørdag d. 12 og søndag d. 13. september. Begge dage kl. 10.00.

Vel mødt d. 24. maj. Ellers ses vi en anden god gang.

Anders